Eleccions municipals 2019

Ciutadans confirma les llistes del Vendrell, Calafell, Cunit, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana

Luz Ramírez, José Manuel Tejedor, Esther Otero tornen a encapçalar les llistes de la formació taronja al Vendrell, Calafell i Cunit

per Redacció, El Vendrell | 15 d'abril de 2019 a les 20:47 |
Els tres primers de la llista del Vendrell | CS
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ciutadans informa que la direcció nacionaldel partit ha confirmat sis llistes Baix Penedès als municipis del Vendrell, Calafell, Cunit, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana. Luz Ramírez, José Manuel Tejedor i Esther Otero, actuals portaveus al Vendrell, Calafell i Cunit, repeteixen com a cap de llista als seus respectius municipis a les eleccions municipals 
 

En la llista del Vendrell, acompanyaran a Luz Ramírez els anteriors número 2 i 3, Mar Negro i Víctor Pérez, actualment regidors de la formació taronja al Consistori.
 

La llista de Calafell, encapçalada per José Manuel Tejedor, està formada per Javier Álvarez, especialista en enginyeria electrònica i automatitzada, Ana María San Pedro, membre de la comissió de garanties del partit i actual coordinadora de Cs Calafell. Els números 4 i 5 seran per Concepción García i Jordi Pérez, professional de l’educació i llicenciat en ciències polítiques.
 

A Cunit, Esther Otero repeteix acompanyada per l’anterior número 2, Jose Portillo. S’incorpora a la llista Ángel Grau, Aurora Garcia i Claudia Checa. Un especialista en electrònica, una auxiliar administrativa i una periodista. 
 
La formació  té previst duplicar les seves llistes a Tarragona, Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Per això, té previst presentar llistes per primera vegada als municipis de Santa Oliva, Bellvei i Albinyana. Els caps de llista seran David Martínez, Enrique Chicano i Òscar Malta. 

 

Participació