1 de 10
Patinatge Artistic

Les patinadores de Calafell Cuevas i Navarro aniran al campionat de Catalunya

Totes dues esportites formen part de la categoria sènior

Navarro, Cuevas, Ollé i Marc Bonsoms | DD
per David Duran, Calafell | 8 d'abril de 2019 a les 22:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat cap de setmana del 6 i 7 d'abrill va tenir lloc al pavelló de l'Aldea, el campionat territorial de Tarragona modalitat lliure de les categories cadet, juvenil, júnior i sènior, amb la participació de sis patinadores del Club Patí Calafell.

En la categoria cadet van participar Noa Fernández, que va acabar vint-i-dosena classificada, mentre  que Anna Isabella Arias va quedar vint-i-cinquena. En la categoria juvenil Laura Planas,que debutava en la competició, va classificar-se en vuitena posició.

En la categoria júnior Ariadna Cuevas va pujar a la segona posició del podi després de realitzar un molt bon campionat, molt a prop de la primera classificada, la patinadora Abril Ferrer del Reus Deportiu.


La categoria sènior va comptar amb patinadores d'un altíssim nivell, entre les quals hi havia cinc patinadores internacionals, campiones d'Espanya i d'Europa.

La patinadora del Club Patí Calafell Arantxa Navarro es va classificar en una meritòria sisena posició, tenint en compte el nivell de les participants i el fet que debutava com a sènior. Núria Ollé va acabar en la vuitena posició. Els tres esglaons del podi van ser per les patinadores del Club Patí l’Aldea; la Mònica Gimeno, cinc vegades campiona d'Europa, Andrea Silva i Núria Gas.

Les bones puntuacions d'Ariadna Cuevas i d'Arantxa Navarro les classifiquen per participar en el campionat de Catalunya que tindrà lloc a Santa Cristina d’Aro els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril de 2019.

 

Participació