Societat

L’Arboç executa obres de millora a la xarxa de subministrament d’aigua a la vila

L’objectiu és el de reduir les pèrdues per augmentar l’eficiència en el subministrament

per Redacció, Arboç | 20 de març de 2019 a les 16:19 |
Treballs en marxa | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des de fa tres setmanes l’empresa encarregada de la gestió i distribució d’aigües potables de l’Arboç ha iniciat un seguit d’actuacions per tal de millorar el subministrament d’aigua a les llars de la vila, reduir les pèrdues i augmentar l’eficàcia del servei.

Tal i com marca el contracte municipal amb l’empresa SOREA, s’ha previst de realitzar una sèrie de millores per tal de reduir les pèrdues d'aigua que es produeixen actualment al nostre municipi i també posar mesures per tal d’augmentar l’eficàcia en la distribució de l’aigua. Aquestes mesures impliquen la sectorització de la xarxa de distribució amb vàlvules de comporta, fent possible la resolució més ràpida de les possibles avaries amb un temps de resposta molt més curt, i afectant el mínim possible. A més, s'afegiran i reforçaran els hidrants actuals, per tal de que siguin més eficaços davant d’un possible incendi tal i com marca la normativa actual.

Els primers carrers afectats per les obres són els carrers Tallat, Anselm Clavé, Mossèn Cinto Verdaguer i Rambla Gener. En aquest tram es substituiran les canalitzacions antigues de fibrociment per canonades de fosa dúctil de major diàmetre, i també s’hi instal·laran vàlvules de seccionament per tal de poder segmentar la xarxa en cas de necessitat. Es conectaran les escomeses existents i es mantindrà el mallat de la xarxa actual substituint les canonades antigues per unes de noves de fosa dúctil. El cost total de les millores que es realitzaran durant tot aquest any és de 340.000€ ja contemplats en el contracte amb l’empresa subministradora del servei.

 

Arxivat a:
Societat, Arboç, Obres, Aigua
Participació