Política

El ple de Cunit aprova la modificació del POUM que afecta la zona d’activitats econòmiques

Durant la sessió els treballadors municipals han protestat pel conveni

per Redacció, Cunit, 15 de març de 2019 a les 16:24 |
Protesta dels Treballadors | DM

Reunit en sessió extraordinària el 15 de març, el Ple municipal de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat provisionalment la modificació de planejament del POUM en l’àmbit del sector SUD2, que es tracta de la zona d’activitats econòmiques, situada a la part més propera a l’escola Pompeu Fabra de la Plana del Castell. El vot a favor ha estat unànime per part de tots els grups.

La proposta de modificació va ser aprovada inicialment en un ple anterior, celebrat al desembre. Plantejava principalment uns ajustaments globals i específics del sector, per adequar-se a les necessitats actuals. En matèria d’habitatge, per exemple, s’hi inseria una nova tipologia, el cohabitatge, que funciona en molts països i municipis.

El document ara a tràmit mantè els seus criteris originals, ja que no s’hi ha presentat cap al·legació en contra. S’hi han incorporat aspectes que demanaven dels informes sectorials. Per exemple, s’hi han afegit indicacions de comerç a tenir en compte pel tipus d’implantacions comercials que es preveuen dins de l’àmbit o la necessitat que el projecte posterior contempli un estudi de mobilitat en relació a la C-31. Ara el document s’enviarà a la Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona per a la seva aprovació definitiva.

D'altra banda, durant la mateixacsessió de ple, un grup de treballadors  de l'ajuntament de Cunit han omplert avui la sala de plens en senyal de protesta per les condicions laborals en les que fan lles seves feines. En acabar el ple els regidors han abandonat la sala mentre els i les treballadores els hi han dedicat un sonor aplaudiment que ha durat més de cinc minuts.

 

Participació