Eleccions Municipals

Joan Maria Diu; «Em presento per Centrats pel Vendrell per ser el futur alcalde»

El candidat ha estat regidor 16 anys al consistori vendrellenc

per Redacció, El Vendrell, 9 de març de 2019 a les 12:59 |
Gordó, Diu i Àlvarez | CV

"Em presento per representar els interessos dels ciutadans i ser el futur alcalde". Aquest és l’objectiu que es marca el cap de llista de Centrats pel Vendrell, Joan Maria Diu, anunciat a la roda de prensa de presentació oficial de la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim mes de maig duta a terme divendres a la premsa de lliura de Sant Vicenç de Calders.
 


"M'estimo el Vendrell, m'agrada treballar pel Vendrell i col·laborar amb les entitats", afegia, abans de recordar els seus "vint anys" d'experiència dins de la política municipal", dels quals "16 anys com a regidor de govern" amb responsabilitats que han abastat des de l'àrea d'Hisenda fins a la de Joventut, Governació o de Promoció Econòmica, des d'on va crear el servei municipal del servei d'ocupació i espai empresarial L'Eina. "Conec molt bé la situació actual de l'ajuntament del Vendrell i d'allò que cal per fer avançar el municipi", afegia.
 
El candidat presentava la nova formació com "un partitobert a rebre la col·laboració de tots, dialogant i nascut per sumar. Us animo a participar-hi. Som un nou partit i somoptimistes. Venim a ocupar amb força i il·lusió el buitd'una formació centrista i catalanista", afirmava, lamentanten aquest sentit com "en els darrers quatre anys no hem estat ben representants per les forces polítiques del consistori ni pels seus lideratges".
 

Diu va estar acompanyat del president de Convergents, Germà Gordó, i el màxim responsable de Lliures a la demarcació, Héctor Álvarez. Tots dos partits són els que integren la coalició Centrats pel Vendrell. "No estem aquí per tenir un o dos regidors. Anem a les eleccions amb la voluntat de tenir l'alcaldia. I estem convençuts que l'aconseguirem”, assegurava Gordó, avançant que "Diu usanirà anunciant en els pròxims dies les incorporacions d'entitats i persones a aquest projecte, de cara a fer-lo mésreeixit, més potent i amb més possibilitats de victòria".
 
 L'exconseller va avançar que la coalició Centrats "ja té tancades més de vint candidatures a les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Penedès", amb una política de pactes clara: "L'endemà de les eleccions aquells que vulguin pactar amb nosaltres sabran que no ens casarem amb ningú que sigui contradictori amb les nostres posicions. Som flexibles i molt dialogants. Ara bé, no pactarem ambun partit que tingui com a prioritat l'aplicació del 155 a Catalunya ni que es vulgui carregar l'educació concertada".
 
Per la seva banda, Álvarez ha considerat Diu "un excel·lent candidat, amb prestigi i capaç d'escoltar a tothom lluitant pels interessos dels ciutadans sensepartidismes". Alhora ha posat en relleu que la coalició Centrats "comença a crear xarxa i afegeix més gent cada dia que passa" per la seva condició de "pool d'atracció de l'espai de centre moderat. Units, som més forts que dos partits".
 

 

Participació