Eleccions Municipals

El PDECat diu que mai no va exigir llocs de privilegi a una llista amb Primàries Vendrell

Però el grup no va voler que la seva candidata, Eva Serramià, que ja havia superat les primàries del seu partit haguès d'afrontar-ne unes altres

per Política, El Vendrell, 1 de març de 2019 a les 17:46 |
La cúpula del PDECat del Vendrell | RTVEV
Segons el PDECat del Vendrell les converses entre aquesta formació i Primàries Vendrell es van trencar quan la formació sorgida de l'ANC va exigir que la candidata Eva Serramià compareguès a les primàries. El PDECcat, que s'havia mostrat partidari d'anar a les municipals conjuntament amb Primàries Vendrell, va considerar que la condició era excessiva atès que Serramià ja havia guanyat unes primàries, les del seu partit, i atès que (considera el PDECat) es menystenia la feina de govern dels quatre darrers anys de grup.

Tanmateix, el PDECat desmenteix Josep Maria Llasat afirmant que en les negociacions trencades el partit de Serramià exigís llocs preferents a la candidatura resultant sense passar per les primàries. El PDECat afirma que ells no s'han mogut encara de la taula de negociacions i que no descarten trobar una entesa amb Primàries Vendrell malgrat la situació creada.

 

Participació