Societat

Acte de benvinguda als nous empadronats de la Bisbal

Durant l’acte s’entrega informació municipal perquè els nous veïns puguin conèixer millor el municipi, les seves festes i tradicions i els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament

per Redacció, La Bisbal, 6 de febrer de 2019 a les 13:38 |
Aquest dilluns 4 de febrer l’Ajuntament de la Bisbal ha fet una rebuda als nouvinguts al municipi. L’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Salbà del CMC, tenia com a objectiu fer un apropament de l’Ajuntament als veïns que s’han empadronat al municipi en els darrers mesos i facilitar-los informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal.

Així, s’ha confeccionat una revista adreçada als nous empadronats amb informació sobre el consistori, els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, les entitats que hi ha a la vila, els ajuts i subvencions que ofereix l’Ajuntament i diversos telèfons d’interès. A més, dins de la carpeta que s’ha entregat, s’hi han adjuntat un mapa del municipi, els horaris del bus, el darrer número de la revista municipal Torre de Guaita, els díptics de diverses campanyes i activitats que organitza l’Ajuntament i el calendari de pagament d’impostos i tributs.


En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha obsequiat els nous empadronats amb una bossade tela serigrafiada amb dos símbols de la Bisbal: l’escut i el campanar. Després de l’acte, els assistents han pogut brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu, uns moments que han servit perquè els nous veïns s’hagin pogut conèixer una mica millor.
 

 

Participació