Successos

Una fuita tòxica obliga a tancar la piscina del municipal CE Vendrell per unes hores

Alguns usuaris han notat molèsties i un operari ha estat traslladat a l'Hospital, al cap d'unes hores l'equipament ha tornat a obrir

per Redacció, El Vendrell, 15 de gener de 2019 a les 17:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimarts al matí s’ha hagut de desallotjar la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert per una incidència en el subministrament de clor a la instal·lació.

A l’espera d’un informe tècnic de l’empresa encarregada del subministrament dels productes químics, els primers indicis indiquen que s’ha produït una petita reacció química perquè a la mànega de subministrament de clor hi havia restes de reductor de pH. 

Tot i que l’afectació no ha estat important, per prevenció, s’ha activat el protocol de desallotjament, neteja de dipòsits i ventilació de la zona de la piscina, sense afectar a la resta de les instal·lacions del complex. 

D’altra banda, unes hores després de l’incident, un operari de manteniment de la piscina ha mostrat símptomes d’afectació a les vies respiratòries altes, per la qual cosa ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrell per a un reconeixement mèdic.  La piscina ja s’ha reobert un cop s’ha finalitzat la climatització de l’espai.

 

Participació