Societat

Campanya sobre reciclatge per a l’alumnat d’ESO de l’Institut Coster de la Torre de la Bisbal

S’entregaran 60 cubells per fomentar la separació de residus a les aules i s’oferiran xerrades sobre la generació de residus i el reciclatge

per Redacció, La Bisbal, 10 de gener de 2019 a les 17:41 |
Les Regidories d’Ensenyament i Medi Ambient han organitzat una campanya informativa, adreçada a l’alumnat d’ESO de l’Institut Coster de la Torre, amb la finalitat de fomentar el reciclatge. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entregarà 30 cubells de plàstic i 30 cubells de paper per fomentar la separació de residus a les aules i oferirà xerrades sobre generació de residus i reciclatge, adreçades als alumnes d’ESO, els dies 14 i 15 de gener. També es penjaran cartells amb informació i recomanacions sobre la separació correcta dels residus a les classes. 

La Regidora d’Ensenyament i Medi Ambient, Leo Uceda, ha explicat que “aquesta campanya neix amb l’objectiu de fomentar el reciclatge entre els més joves i, així, treballar en l’educació en valors mediambientals i en les bones pràctiques des de la joventut”. Uceda ha afegit que “si aconseguim que els joves reciclin correctament, assegurem les bones pràctiques, en matèria de reciclatge, de cara al futur”.

 

Participació