Cultura

El Vendrell tindrà un gran festival de rock aquest estiu

Una vintena de grups actuarà durant dos dies a mitjan agost a la platja de Coma-ruga

per Redacció, El Vendrell, 9 de gener de 2019 a les 23:01 |
Una vintena de grups, amb noms de primera fila com Boikot, La Moda, Els Catarres, Doctor Prats o Buhos, formaran part del cartell del primer gran festival de rock del Vendrell, que se celebrarà els dies 10 i 11 d'agost a la platja de Coma-ruga, a tocar del port. Es tracta d'una iniciativa privada que compta amb el vistiplau de l'Ajuntament, que ha votat a favor de demanar els permisos necessaris per poder fer el festival a la platja. La proposta ha comptat amb el suport unànim del ple.

L'Ajuntament considera que és una bona oportunitat per promocionar la ciutat i els seus barris marítims. El festival arribarà deu dies despres de la Festa Major de Santa Anna i, per tant, multiplicarà l'oferta de concerts d'aquest estiu a la comarca. 


Durant el ple de l'Ajuntament tothom ha lloat la tasca de mediació que ha fet per portar el festival a la ciutat -sense citar-lo- Guillem Solé, líder del grup Buhos, que ha estat qui ha posat en contacte el consistori vendrellenc amb l'empresa que organitza el festival. Ara toca saber el cartell complert de concerts.

 

Participació