Opinió

Primàries El Vendrell dona la benvinguda al PDeCAT i espera la resposta afirmativa d’ERC i Som Poble

Comunicat de l'ANC del Vendrell sobre les primàries independentistes

per ANC, El Vendrell, 9 de gener de 2019 a les 17:11 |

Primàries El Vendrell agraeix el comunicat del PDeCATen el qual es posiciona a favor d’una candidatura sobiranista conjunta per a les properes eleccions municipals del mes de maig i celebra el pas endavant que ha donat el partit. Després de mesos de treball i de converses amb les diferents forces polítiques, la voluntat de bastir una candidatura àmplia i de consens d’aquestaformació és un avenç que caldrà ampliar amb la resta de forces independentistes de l’ajuntament.

Primàries El Vendrell va néixer com a punt de trobada per construir una candidatura unitària de totes les forces independentistes del Vendrell i ja té més de 320 vendrellencs i vendrellenques inscrits. L’objectiu del moviment és la constitució d’un projecte potent i cohesionat per a la nostra vila, per tal de poder aconseguir l’alcaldia i treballar per millorar-ne l’estat general.

A l’espera de la resposta, que es desitja generosa i a l’alçada, d’Esquerra Republicana i Som Poble, el proper acte de Primàries El Vendrell serà dijous 17 de gener a les 8 del vespre al Centre Cívic, i servirà per presentar més detalls del projecte i aprovar el reglament que regularà els propers passos del moviment. Primàries El Vendrell convida els partits sobiranistes a assistir a aquest acte i col·laborar així també en el debat i la planificació del futur immediat.

 

Participació