Política

Martí Carnicer vol aprovar el pressupostos municipals abans que acabi gener

Aprovar-los ha estat cada any una epopeia politica local, aquests seran els últims, aprovats o no, de la carrera política de Martí Carnicer

per Redacció, El Vendrell, 8 de gener de 2019 a les 17:53 |
L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha anunciat avui que portarà la proposta de pressupostos municipals del 2019, si no hi ha complicacions, al ple ordinari de gener, que se celebrarà a fi de mes. Carnicer creu que seria important trobar el soport necessari per aprovar els comptes per poder tirar endevant tres temes que condidera claus; el pagament de l'Escola de Música,  la reforma del centre de Coma-ruga i la del Doctor Robert del Vendrell.

Serà, aprovada o no, la ultima proposta de pressupostos de la seva carrera politica. Molts a l'Ajuntament del Vendrell i d'altres a la Generalitat en qualitat de mà dreta del Conseller Castells. Durant aquest mandat ha aconseguit aprovar sempre els pressupostos i, com en aquesta ocasió, sempre ha semblat que no era possible aconseguir-ho. Caldrà veure si el clima preelectoral que ja es viu al Vendrell permet tirar endevant la proposta pressupostaria aquesta vegada.

 

Participació