Cultura

El Portal del Pardo del Vendrell acull una exposició de pintura de Salvador Valente

Valente, pintor uruguaià, exposa per primer cop al Vendrell

per Redacció, El Vendrell | 7 de gener de 2019 a les 21:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest proper divendres 11 de gener, a les 20 h, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo la inauguració de l’exposició del pintor uruguaià Salvador Valente, que porta per títol “Temps”. 
 

En el catàleg de la mostra, el mateix artista parla del “temps com a punt de partida per a la realització d’obres relacionades amb la paraula, com a artista i ésser humà. Temps del sud, del Riu de la Plata i l’Atlàntic, tornen a la memòria  en un altre temps: Mediterrani”. 
 

Valente afegeix que “l’alliberament del sentiment està vinculat estretament amb el temps. La seva execució directa en el llenç és el resultat d’abstraccions expressades per mitjà del color i l’equilibri de les formes i la composició.  Els components de l’obra reunits harmònicament formen una unitat dins d’un ritme frontal, un espai d’utopia sense urgències, de memòria en l’espai infinit dels anys; temps de l’univers, amb pau profunda, amb vibracions fora del temps real, construint un ordre plàstic”.   
 

L’exposició romandrà oberta fins al 10 de febrer de 2019. L’horari per visitar-la és de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i dissabte, diumenge i festius d’11 h a 14 h
 

 

Participació