Societat

Les obres dels carrers Principal, Joan Miró i Marquès de Samà de Calafell, en la recta final

És la fase més complicada dels treballs, amb una important afectació en la mobilitat

per Redacció , El Vendrell, 4 de gener de 2019 a les 12:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 

Les obres de remodelació als carrers Principal, Joan Miró i Marquès de Samà, al nucli antic de Calafell, entren aquesta setmana vinent en la seva recta final. A partir de dilluns, 7 de gener, començaran els treballs al carrer Principal. Això causarà una important afectació a la mobilitat de la zona, ja que és la fase més complicada de l’obra i la que més afecta el trànsit rodat.

Aquesta fase del projecte implica treballar a la cruïlla dels carrers Principal, Marquès de Samà i Josep Bergés i Barba. La “sortida” per aquest darrer carrer quedarà tallada. El veïnat va ser informat d’aquesta important afectació en una sessió informativa abans de l’inici de les obres. Aquesta part dels treballs es prolongarà un parell de mesos. Es demana la comprensió de tothom i respectar la senyalització provisional que s’instal·larà.

Aquestes obres van ser adjudicades a l’empresa Servidel, per un import de 573.129,75 euros (IVA inclòs) i una durada de sis mesos. Inclouen l’adequació del carrer de Cal Viola, un petit tram de via entre el carrer Joan Miró i el carrer de Mar. El projecte és l’última gran obra del Pla de Barris de la Generalitat, que es desenvolupa al nucli antic de Calafell. S’hi fa una inversió d’uns 7 milions d’euros, que financien al 50% la Generalitat i l’Ajuntament.

 

Participació