Societat

La Bisbal proposa ajuts econòmics per als alumnes de famílies desfavorides

per Redacció, El Vendrell, 11 de novembre de 2018 a les 14:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fins al 22 de novembre de 2018 es poden sol·licitar a l'Ajuntament de la Bisbal els ajuts per a famílies en situacions socioeconòmiques desafavorides. Són objecte d’aquesta subvenció el cost per alumne  per adquirir els llibres de text escolars obligatoris per al curs escolar 2018/2019, des del projecte de reciclatge de llibres de cada centre escolar, per a les famílies que compleixin els requisits establerts en les bases de subvenció. 

En el cas de l’alumnat d’ESO, adscrit en programes de formació alternatius que no utilitzin llibres de text, serà objecte de la subvenció la quantitat corresponent a l’adquisició dels materials específics que es facin servir en les formacions desenvolupades. També serà objecte de la subvenció la quota anual de l’AMPA perquè els alumnes puguin tenir els avantatges de ser socis de l’AMPA, i el transport escolar intramunicipal del Consell Comarcal, per evitar l’absentisme escolar.

 

Arxivat a:
Societat, La Bisbal, Ajuts
Participació