Societat

Calafell treu a concurs l’explotació de la zona d’activitats nàutiques del Port de Segur

per Redacció , El Vendrell, 7 de novembre de 2018 a les 13:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Calafell ha aprovat treure a concurs públic l’explotació de la zona d’activitats nàutiques del Port de Segur. Aquest espai, de 3.000 metres quadrats de superfície, està destinat a l’ensenyament de la vela i a diverses activitats esportives i recreatives relacionades amb el mar.

L’Ajuntament vol donar-li vida a aquesta zona d’activitats nàutiques “perquè és un argument turístic de primera, no tan sols esportiu, en un poble costaner amb cinc quilòmetres de platges”, ha explicat la tinent d’alcalde d’Esports i de Turisme, Maite González. “És més”, ha afegit, “no assolirem el segell de turisme esportiu, en el qual estem treballant, sense serveis com el que presta aquesta base nàutica”.

González ha dit també que “tot plegat servirà també per donar vida al Port de Segur i dinamitzar-ne l’activitat. I es farà amb una inversió que serà important i que crearà molts llocs de treball”.

L’explotació que es treu a concurs serà per quatre anys prorrogables. L’adjudicatari haurà de pagar un cànon anual fix i un de variable. El cànon fix serà de 15.000 euros, més IVA, que correspon al lloguer anual que l’Ajuntament paga a la concessionària del Port. A més, el cànon variable haurà de ser ofert pels aspirants amb un mínim de sortida de 12.000 euros. L’adjudicatària també haurà d’assumir tots els tributs i taxes, cànons administratius i despeses mediambientals que corresponguin a la seva activitat.

 

Participació