Societat

Treball de Calafell ha ajudat mig miler de persones a trobar feina del 2015 ençà

per Redacció, El Vendrell | 3 de novembre de 2018 a les 11:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell han ajudat 499 en situació d’atur a trobar feina des del 2015 ençà. Els serveis locals d’ocupació han creat, a més, 71 llocs de treballs directes mitjançant plans d’ocupació, i 22 més amb altres fórmules.

Des del principi d’aquest mandat, Treball ha gestionat 729 ofertes de feina, amb un total de 1.776 llocs ofertats. S’ha assolit una inserció laboral del 28%. La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, vol fer “un agraïment exprés i públic a les empreses que confien en els serveis locals d’ocupació per buscar personal”. Rubio afegeix que “el principal repte que té el nostre municipi és generar ocupació, ja que tota la comarca encapçala el rànquing d’atur a Catalunya”.

Altres serveis per ajudar les persones desocupades, com la Borsa de Treball i el Punt de la Feina, ha fet 13.905 atencions a usuaris. En el cas de la Borsa de Treball, han estat 2.993 atencions; i en el del del Punt de la Feina, 10.912.

A més a més, des de 2015, Treball de Calafell ha ajudat a crear 46 empreses amb un acompanyament que va d’una orientació inicial a la fase en què el projecte ja vola definitivament sol.

 

Participació