1 de 10
Societat

La Bisbal millora el control de la xarxa d’aigua comptadors pels dels cabals subministrats en alta

per Redacció, El Vendrell | 7 de setembre de 2018 a les 21:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern local de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat l’adjudicació de la contractació d’Aqualia per a la instal·lació de comptadors per al control dels cabals subministrats en alta.
L’adjudicació s’ha aprovat per un import de 39.780’26€ (més IVA) i la instal·lació de comptadors a les sortides dels pous d’aigua es farà a tot el municipi, amb la finalitat de controlar i millorar l’eficàcia de la distribució d’aigua a la xarxa de subministrament del municipi. 

L’import es pagarà amb una subvenció de l’ACA de 12.640,94€ i 27.139,32€ del superàvit del pressupost de l’any 2017 (distribució dels imports aprovada al ple del 4 de juny de 2018).
Tot plegat coincideix en el temps amb la polemica que ha esclatat entre el PDeCAT i ERC de la Bisbal sobre l'existència o inexistència d'un acord entre la regidora Pilar Verdun (ERC) i un anterior govern de la localitat segons el qual ella desprès d'haver cedit l'expliració d'un pou al consistori, quedava exempta de pagar el rebut de l'aigua.

 

Participació