SOCIETAT

Calafell reitera que tirarà endavant els expedients als paradistes morosos del mercat

per Redacció, El Vendrell, 10 d'agost de 2018 a les 12:22 |
Mercat de Calafell | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Calafell ha reiterat que tirarà endavant els expedients als paradistes del Mercat municipal que no paguen el cànon. A data d’avui, hi ha tres expedients oberts, després que dos paradistes hagin regularitzat el deute pendent, i aquests procediments poden acabar amb la retirada de la concessió. El ple de dilluns passat va aprovar continuar amb el tràmit, així com arxivar els dos casos ja resolts.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha subratllat “que les i les normatives estan per complir-se i s’han exhaurit ja totes les possibilitats de negociació”. L’Ajuntament ha ofert diverses fórmules perquè els deutes fossin liquidats, que no han estat acceptades pels paradistes. “Fins i tot hi ha un paradista que ha comunicat per escrit que no pagarà el seu deute, que puja a 37,50 euros. No s’entén, la veritat, però què hi podem fer davant d’això”, diu Ferré.

L’Ajuntament rebutja que no es vulgui negociar amb els paradistes. Ferré indica que “des de 2015 cap aquí han passat tres anys, i tres anys han estat un termini més que suficient per dialogar”.

En tot cas, l’alcalde destaca que “cal actuar per estricta justícia amb els paradistes que compleixen escrupulosament i religiosa, i igual amb les mateixes dificultats o més que els morosos, i que són la immensa majoria”. En aquest sentit, ha recordat que “les mesures que estem prenent són una demanda dels paradistes que compleixen, molts dels quals ens estan felicitant per actuar. I és que es tracta d’una ‘competència deslleial’ que dóna avantatge als que no paguen i perjudica als que sí ho fan”.

L’Ajuntament vol afegir que no pretén perjudicar cap empresari o comerciant local, però crida tothom a fer una reflexió: “Els que no compleixen també estan barrant el pas a altres emprenedors locals i a la possibilitat de tirar endavant projectes de més èxit, tot usant un espai que, no ho oblidem, és d’un equipament públic”.

 

Arxivat a:
Societat, Morosos, Mercat, Calafel
Participació