SOCIETAT

L’escola Mossèn Cinto de Calafell estrenarà 39 places d’aparcament al setembre

per Redaccio , El Vendrell, 3 d'agost de 2018 a les 17:14 |
L'aparcament de l'escola | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 

L’escola Mossèn Cinto Verdaguer, de Segur de Calafell, estrenarà 39 places d’aparcament el proper mes de setembre, quan comenci el curs escolar. L’Ajuntament està fent les obres d’adequació d’un solar al carrer Joaquim Domènec Castell, que representen una inversió de 64.768 euros.

Els treballs consisteixen en l’aplanament del terreny, la seva pavimentació i la senyalització, tant horitzontal com vertical. A més es construeix un petit mur i una canalització de recollida i evacuació d’aigües de pluja. Les obres les realitza l’empresa Tecnofirmas i estaran acabades abans de l’inici del curs escolar.

L’Ajuntament recorda que té en projecte la pavimentació d’altres dues zones d’aparcament a centres educatius del municipi. Una és l’asfaltat de part de l’espai que s’usa per aparcar a l’escola del Castell, un projecte que va ser un dels elegits per la ciutadania en els pressupostos participatius de finals de l’any passat. L’altre és la pavimentació de l’aparcament de l’escola Santa Creu i l’Institut Camí de Mar.

A principis del mandat, ja va asfaltar-se l’aparcament del col·legi la Ginesta. La pavimentació dels espais usats per aparcar per les famílies que porten als nens a l’escola ha estat una de les millores realitzades per l’Ajuntament en l’àmbit educatiu en aquests tres darrers anys.

 

Participació