1 de 10
SOCIETAT

La complexitat dels serveis públics a la Bisbal, amb tantes urbanitzacions

Signatura del conveni | AB
per Redacció, El Vendrell | 29 de juliol de 2018 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Algunes urbanitzacions de la Bisba disposen de serveis publics gestionats directament per l'Ajuntament i altres, a través de contractes. Situació que demostra la complexitat de gestionar un municipi amb tantes urbanitzacions. L'Ajuntament de la Bisbal ha adjudicat els treballs de desbrossament i manteniment de voreres de les urbanitzacions de Santa Cristina, La Masieta, Can Gordei l'Esplai i el Priorat de La Bisbal. L'empresa adjudicatària és La Cyca Projects and Services i el cost anual total del servei és de 26.671,52€ que es desglossen de la següent manera: 
-Can Gordei: 7.626,76 €

-L’Esplai: 4.227,75 €
-Priorat de la Bisbal: 6.411,29 € 

-La Masieta: 3.431,56 €
-Santa Cristina: 4.974,16 €

Així, la brigada municipal durà a terme el manteniment dels carrers de la Miralba, el nucli, l’Ortigós i el Papagai i L'empresa adjudicatària els de Can Gordei, l’Esplai, el Priorat de la Bisbal, la Masieta i Santa Cristina.
Les Regidories de Medi Ambient, Barris i Urbanisme tenen com a objectiu millorar la neteja i el control del creixement de les herbes en aquests barris bisbalencs, duent a terme el desbrossament i el manteniment de les voreres durant l’any.
Aquesta és la primera contractació que l’Ajuntament de la Bisbal tira endavant seguint la nova llei de contractació. El procediment ha estat obert simplificat i el tipus de tramitació ordinària.

 

Participació