SOCIETAT

Talent Femení se solidaritza amb els nens de Sant Joan de Déu

L'entitat penedesenca ha desplegat aquest any una gran activitat en diversos àmbits

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 30 de desembre de 2016 a les 12:02 |
La gent de l'entitat a Sant Joan de Déu | T.F.
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tere Puig i Merce Mateo varen fer un comtecontes acompanyat de musicoteràpia del llibre titulat “Cuando escucho tu corazón” va ser ben rebut per la canalla en un acte de presentació de la autora Tere Puig la que també va fer una donació de contes a l’hostpital.

Gràcies a la Directora dels voluntaris de Sant Joan de Déu, la senyora Tina Parayre que ens ha facilitat  escenificar el conte de la Montserrat Balada i la Tere Puig i les seves acompanyantes i així poder fer l’entrega dels llibres a l’hospital. En agraïment, la Presidenta Susana Villagrasa va fer l’entrega del Pin de l’ Associació Talent Femení per la seva gran tasta com a voluntaria a l’hostipal.

Per altra banda, l’Anna Maria Planas Casadevall de l’Oficina d´Axa de Vilanova i la Geltrú i sòcia de Talent Femení, ha fet entrega de les joguines que ha recollit per fer feliços als nens i nenes de Sant Joan de Déu. Tot ha estat possible gràcies a la seva voluntat i difusió i fer col·laborar a tots els ciutadans de Vilanova i la Geltrú en aquesta recollida de joguines pels nens i nenes de Sant Joan de Déu.

Les dones de l’associació Empresarial Talent Femení volen que els nens i nenes de Sant Joan de Déu passin uns bons Nadals i duen a terme accions voluntàries per fer-ho possible.

 

Participació