procés català

Els feligresos d'una parròquia de Coma-ruga aixequen la veu per un llaç groc

Exigeixen que es retiri perquè consideren que el mossèn ha profanat l'església

per Redacció, El Vendrell | 16 de juliol de 2018 a les 13:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El ciri amb el llaç groc que hi ha a la parròquia de Sant Ramon a Coma-ruga Foto: Associació de Veïns Sant Ramon


Els feligresos de la parròquia de Sant Ramon Nonat de Coma-ruga mostren el seu malestar per un element que fa referència al procés català i sobretot als presos polítics. El gest del mossèn Armand Carbonell de posar un ciri amb un llaç groc ha molestat algunes de les persones que acudeixen a l'església a pregar.


Segons l'Associació de Veïns Sant Ramon, que ha estat l'entitat que actua de missatgera, els creients consideren que el mossèn "ha profanat" l'església amb el llaç groc i que ha creuat "totes les línies vermelles". Per aquest motiu, li exigeixen que el retiri si no vol que no acudeixin més a la seva parròquia. Aquestes queixes també es basen en el fet que moltes de les persones que hi venen són "catalans no separatistes" i també hi ha ciutadans de la resta de l'estat espanyol que hi acudeixen, "que no entenen el català i que no s'han queixat mai".

 

Participació