SOCIETAT

L'Arboç inaugura la piscina municipal d'estiu aquest proper diumenge

La inauguració es farà a les dotze del migdia a les noves instal.lacions situades a l’àrea recreativa de lleure del barri de Santa Llúcia.

per Redacció, El Vendrell, 14 de juny de 2018 a les 18:55 |
Obertura de la piscina | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els veïns de l'Arboç ja podran gaudir des d’aquest proper diumenge de piscina d’estiu a la propia localitat. A les 12 del migdia es farà la inauguració oficial de les noves instal.lacions per part de l’Ajuntament i membres de la Diputació de Tarragona.
Les noves instal.lacions de la piscina d’estiu estan incloses dins l’àrea destinada a l’esport i el lleure del Barri de Santa Llúcia. La superfície total de l’equipament és de 12.300 metres quadrats, i compta amb una zona ajardinada de 3.000m2. Disposa d’un primer nivell amb vestidors, serveis i una zona de bar i un nivell superior amb la zona de piscines, banys, i infermeria. Hi ha dues piscines; una de gran amb 24 metres de llargada i 11 metres d’amplada. Disposa d’accés amb escales amb baranes per facilitar l’entrada. A més s’ha instal.lat una cadira especial hidràulica per facilitar l’accés a la piscina a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha una segona piscina de dimensions més petites per a nens i nadons. Són piscines d’aigua salada, més respectuoses amb el medi ambient i amb les al.lèrgies.


El cost d’aquesta obra ha estat sufragat per l’Ajuntament i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona a través del Pla d’Acció Municipal (PAM).

 

Participació