CULTURA

La Fundació Pau Casals rep el Premi Nacional de la Cultura i les Arts

La gestió del Museu Pau Casals de Sant Salvador és un dels arguments de la distinció

per Redacció, El Vendrell | 17 de març de 2018 a les 18:30 |
Pau Casals | FPC
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Fundació Pau Casals rep el Premi Nacional de Cultura del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya 2018 de la Generalitat de Catalunya.
Aquesta distinció és un reconeixement a la Fundació per els projectes i activitats culturals que desenvolupa, per a la gestió del Museu Pau Casals i per l'impuls de la projecció internacional del llegat musical i humanístic de Pau Casals, un dels noms més universals de la cultura catalana.

La noticia ha estat molt celebrada al Vendrell. El Museu Pau Casals de Dant Salvador, que va ser la residencia d'estiu del Mestre, és un dels més valuosos actius de la fundació. I la seva gestió oberta a tothom ha servit per difondre vida, obre, llegat i pensament del més universal dels catalans. Els responsables del museu treballen per fer possible que Marta Casals, que viu als Estats Units, sigui a Catalunya per recollir el premi. Cal recordar que va un any aquest mateix premi es va atorgar a la Fundació Fenosa del Vendrell.

 

Participació