1 de 10
SOCIETAT

El PP del Vendrell recupera el discurs de la conflictivitat dels immigrants

Jerónimo Merino: “El bonisme de l’alcalde Carnicer amb els problemes de convivència del Vendrell només ha generat guetttos, inadaptació i conflictes

Merino i Planas | PP
per Redacció, El Vendrell | 26 de febrer de 2018 a les 15:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino, s’ha reunit amb el president de l'Associació de Veïns Carretera Valls Nord, Fernando Planas, per tal de conèixer la situació del barri i escoltar les reivindicacions veïnals. Entre els temes tractats en la trobada cal destacar: Incivisme i degradació del barri; Neteja viària i gestió de residus; Pàrquing i zona d'esbarjo de Les Hortes; Ocupació de pisos i plantacions massives de marihuana.
En aquest sentit, Jerónimo Merino ha explicat que “els problemes de convivència necessiten polítiques de tolerància zero i no posar-se de perfil”. El portaveu popular ha denunciat que “el bonisme de l’alcalde Carnicer amb els problemes de convivència del Vendrell només ha generat la creació de guettos, inadaptació i conflictes”. Merino ha assenyalat que “els veïns de la carretera de Valls no tenen perquè suportar aquesta degradació ni la mala gestió”. El regidor popular ha recordat que “des del PP sempre hem defensat augmentar les freqüències de neteja viària al barri i una major eficiència dels serveis públics”. "Hem d'actuar, com més aviat millor i de manera severa, en la conflictivitat del barri per tal de millorar la convivència i la conflictivitat no s’escampi", ha finalitzat Merino.

 

Arxivat a:
Societat, integració, PP
Participació