SOCIETAT

El jutjat de pau de Calafell comença a funcionar a les dependències municipals de Segur

per Redacció , El Vendrell, 19 de febrer de 2018 a les 12:39 |
Jutjat de pau | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El jutjat de pau de Calafell comença a funcionar aquest dilluns, 19 de febrer, en el seu nou emplaçament a les dependències municipals del nucli de Segur (carrer Joan Maragall 32). El trasllat soluciona la precarietat de les antigues oficines i estalvia, a més, un important lloguer anual.

A les dependències de Segur s’ha adequat un espai de més de 80 metres quadrats per a les oficines del jutjat. A més, la sala d’actes ja existent s’usarà per a les cerimònies, com les noces, que oficia el jutge de pau. L’Ajuntament ha invertit 6.166,77 euros en aquesta actuació.

Amb el trasllat, el jutjat aconsegueix un espai més ampli i en condicions i deixa l’actual local, al carrer Baix Penedès, que s’ha quedat petit i presentava, a més, un estat de deteriorament molt important. El canvi d’ubicació té també un altre sentit: més de la meitat llarga dels casos que atén el jutjat de pau provenen del nucli de Segur de Calafell.

El trasllat, a més, forma part del pla de l’Ajuntament per estalviar en lloguers, tot optimitzant l’ús dels seus propis edificis. L’objectiu d’aquest pla és estalviar 70.000 euros anuals, dels quals 6.000 corresponen al jutjat.

 

Participació