SOCIETAT

Banyeres també inicia el desplegament de la fibra óptica

Ben aviat començarà el cablejat per part de les empreses Fibra Penedès (xta.cat) i Adamo a tots els nuclis de població

per Redacció, El Vendrell, 13 de febrer de 2018 a les 21:51 |
La plaça de l'Om | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Banyeres del Penedès ja està posant en marxa la fibra òptica per tal que arribi a tots els banyerencs de qualsevol dels nuclis. Ben aviat començarà el desplegament.
L'Ajuntament de Banyeres del Penedès ha fet un conveni amb dues empreses, Fibra Penedès (xta.cat) i Adamo, per tal d'assegurar-se que la fibra òptica arribi a tots els nuclis del municipi, sempre que hi hagi un mínim de 10 usuaris.

A més, també hi ha la possibilitat que les masies (cases aïllades) també tinguin fibra òptica tot i que el cost serà més elevat.
S'estima que per a principis d'estiu, el desplegament estigui totalment acabat.
Per explicar el desplegament de la fibra òptica, es faran aquest mes dues xerrades amb les dues empreses per tal que els veïns i veïnes del municipi sàpiguen les condicions i les diferents opcions que hi haurà.
La primera xerrada es farà aquest divendres dia 16 de febrer a les 19.30 hores al Gimnàs de l'escola Mare de Déu del Priorat a càrrec de l'empresa Fibra Penedès i la segona xerrada es farà el dimarts dia 20 de febrer a les 19 hores al gimnàs de l'escola Mare de Déu del Priorat a càrrec de l'empresa Adamo.

 

 

Participació