1 de 10
SOCIETAT

El Vendrell demostra que amb voluntat es pot treballar contra el racisme i l'exclusió

La Taula Comunitària del Vendrell, objecte d’estudi a la URV

Alumnes URV | AV
per Redacció, El Vendrell | 3 de febrer de 2018 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana vuit estudiants de tercer curs del Grau d’Educació Social de la Universitat Rovira i Virgili , tutoritzades per la Dra. Barbara Biglia,  que imparteix l’assignatura “Comunitat, Entorn Social i Acció Comunitària”, van presentar un estudi sobre el projecte comunitari que s’està duent a terme al Vendrell des de fa tres anys.
Aquest estudi s’està elaborant en el marc d’un projecte d’Aprenentatge Servei i gràcies al conveni de col·laboració entre la URV i la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, responsable de la Taula Comunitària.

L’objectiu del treball ha estat fer una primera diagnosi i analitzar què fa i com funciona la Taula Comunitària, quin impacte ha tingut en les entitats i en el barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas, i quines propostes es podrien emprendre per millorar la tasca que promou la taula. 
La següent fase del treball, que es durà a terme fins al mes de juny, consistirà en estudiar la viabilitat d’aquestes propostes i mirar d’engegar-ne algunes que permetin continuar millorant la convivència i la cohesió social al barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas. La feina de la taula comunitària del Vendrell demostra que no és veritat que no es pugui treballar amb resultats a favor de la integració social i contra el racisme.

 

Participació