SOCIETAT

Comencen les obres al Pavelló del Club d’Esports Vendrell

El pavelló acollirà la competició d'handbol femení dels Jocs Mediterranis de Tarragona

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 10 de gener de 2018 a les 16:02 |
Obres al Pavelló | AV
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana han començat les obres de remodelació del Pavelló del Club d’Esports Vendrell per tal de tenir-lo a punt per acollir, el proper mes de juny, la competició d’handbol femení dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.
 

En concret, es substituirà la coberta de fibrociment per una de nova, es faran nous accessos, sis vestidors i lavabos, s’ampliarà l’aforament de la grada amb cadires noves, es renovarà el quadre elèctric i s’habilitaran cabines de premsa.
 

Tot i que han quedat fora del projecte algunes millores plantejades inicialment, com la cobertura de la pista exterior, el regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha explicat que “ara es tracta d’aprofitar l’ocasió per poder fer una actuació de millora important, amb la qual el pavelló s’adequarà a les normatives vigents de seguretat i de competició. Més endavant, a mesura que es disposi de pressupost, es podrà plantejar fer les millores que en aquests moments han quedat fora”. 
 

Les obres les realitza l’empresa constructora Garcia Riera amb un import d’adjudicació de 981.000 euros, cost que es finança amb una subvenció de la Diputació de Tarragona per a la reforma i ampliació del Pavelló del Club d’Esports Vendrell, sobre el qual l’Ajuntament del Vendrell té un contracte d’usdefruit durant 45 anys.

 

Arxivat a:
Societat, TGN 18, Club, obres, Pavelló
Participació