SOCIETAT

Totes les àrees de jocs infantils de Calafell tenen ja seients de seguretat per als nens petits

L'Ajuntament assumeix lavreclamació de moltes families de Calafell

per Llorenç Avinyo, El Vendrell, 8 de gener de 2018 a les 21:50 |
Jocs infantils segurs | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Totes les àrees de jocs infantils que hi ha al municipi de Calafell compten ja amb seients de seguretat per als nens més petits. L’Ajuntament n’ha anat instal·lant en les darreres setmanes en tots els parcs que no en tenien, tot atenent una demanda que formulaven moltes famílies.

Els seients de seguretat són gronxadors per a infants de fins a 3 anys, que compten amb una protecció que evita les caigudes. La supervisió d’un adult sempre hi ha de ser per l’edat dels usuaris, però el sistema dóna una gran seguretat davant la incidència més habitual en aquests jocs, que és justament la caiguda.

Segons el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín, “amb aquesta acció no tan sols fem més segures les àrees de jocs infantils, sinó que tots els infants, també els més petits, en poden gaudir amb seguretat i amb la tranquil·litat dels seus pares”. Perín afegeix que “es tracta de petits detalls que ajuden a tenir un municipi més amable amb les persones i on tots vivim més bé”.

 

Participació