ESPORTS

La primera Sant Silvestre l'Arboç-Banyeres aplega 300 atletes

per Llorenç Avinyó, El Vendrell, 7 de gener de 2018 a les 13:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat dia 30 de desembre va tenir lloc la 1a edició de la Sant Silvestre solidària L'Arboç-Banyeres del Penedès. Per primera vegada, dos Ajuntaments s'unificaven per dur a terme aquesta activitat esportiva, la qual es va convertir en un èxit de participació amb més de 300 persones que van córrer i caminar els cinc quilòmetres dels que consistia la prova. L'esdeveniment esportiu va ser organitzat pel Club Esportiu l'Arboç i va comptar amb la col-laboració dels ajuntaments de l'Arboç i Banyeres del Penedès així com d'altres entitats privades com Sant Gobain, Datahousing, Athletic Events, Protecció Civil L'Arboç, La Ciutat del Baix Penedès, McDonald's Calafell i el Bar de Societat Nova de Banyeres. A les 17 hores van sortir els corredors i els caminants des de la piscina d'estiu de l'Arboç, mentre que l'arribada va ser a la plaça de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès. La cursa va transcórrer per un circuit urbà i rural.

Per tal de facilitar el desplaçament entre ambdós municipis als corredors i caminants, es va posar un servei d'autobusos gratuït entre ambdós municipis. També es van habilitar dutxes i un servei d'avituallament composat per menjar i beguda per tal que els participants recuperessin forces.

Els guanyadors de la cursa van ser Sergio Garcia de Tarragona i Laura Domínguez de Cerdanyola. Els millors arbocencs van ser José Carrasco i Anna del Rio i els millors banyerencs, Juan Antonio de la Cruz i Alexandra Vico.


 

L'entrega de trofeus va anar a càrrec dels alcaldes de l'Arboç, Joan Sans, i de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, dels regidors d'esports dels dos municipis, Miguel Ángel del Río i Joan Roig, del representant del Club Esportiu de l'Arboç Ferran Gutiérrez, i d'un dels grans col-laboradors, Cisco Garrido.

Els alcaldes Joan Sans i Amadeu Benach han volgut agrair la participació i la gran tasca del 91 voluntaris que van fer possible aquesta primera edició de la Sant Silvestre, han destacat el plaer d'haver treballat conjuntament i ja han informat que aquest any 2018, el 30 de desembre, es farà la segona edició de la Sant Silvestre Banyeres del Penedès-L'Arboç amb sortida des de Banyeres i amb arribada a l'Arboç.

Així mateix, i com es tractava de la Sant Silvestre Solidària, es van recollir més de 560 euros amb els que s'han comprat joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis. Pel que fa al sobrant de fruita (pomes i plàtans), el Club Esportiu l'Arboç el va portar el mateix dia al Banc d'Aliments de l'Arboç.

 

Participació