SOCIETAT

Els patis de les escoles de Calafell obriran fora de l’horari de classe per oferir activitats per a tothom

La mesura es començarà a aplicar a partir del 8 de gener

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 2 de gener de 2018 a les 12:40 |
Pati escolar calafellenc | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els patis de diversos centres esduatius de Calafell obriran algunes tardes a la setmana i dissabtes sl matí, fora de l’horari de classes, per oferir activitats a tothom. La inicaitiva es posa en marxa el proper 8 de gener i, en aquesta primera fase, es prolongarà fins al 26 de maig. I és la primera passa per orir, més endavant, instal·lacions esportives en horari nocturn.
 

La idea, promoguda per l’Ajuntament, s’anomena “Obrim els patis” i vol aprofitar uns espais a l’aire lliure que estan condicionats per fer-hi moltes coses, però que, fora de l’horari lectiu, no tenen ús ara per ara. Dues persones, una integradora social i una llicenciada en educació física, hi organitzaran activitats de lleure i esportives: han estat contractades mitjançant una subvenció de la Garantia Juvenil europea.

Els centres que obriran els seus patis seràn les escoles El Castell i Mossèn Cinto Verdaguer i els instituts Camí de Mar i la Talaia. Els dies i horaris seran els següents:

–Institut Camí de Mar (carrer Jaume Pallarés s/n): dilluns i dimecres, de 16 a 20 hores, i dissabte, d’11 a 14 hores.

–Institut La Talaia (carrer Brasil 8): dimarts i dijous, de 16 a 20 hores.

–Escola El Castell (carrer Cosme Mainé s/n): divendres, de 17 a 20 hores.

–Escola Mossèn Cinto Verdaguer (carrer Josep Lluís de la Rosa 2): dissabtes, de 16 a 19 hores.

L’accès i les activitats seran del tot gratuïts. També l´ús del material esportiu i educatiu que hi haurà disponible. Hi poden accedir persones de totes les edats, i els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

 

Arxivat a:
Societat, activitats, escoles
Participació