SOCIETAT

Imminent trasllat del jutjat de pau de Calafell a les dependències municipals de Segur

Més de la meitat de les gestions del jutjat les fan calafellencs que viuen al nucli de Segur

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 29 de novembre de 2017 a les 13:28 |
Dependències municipals de Segur | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El jutjat de pau de Calafell es traslladarà en els propers dies al seu nou emplaçament a les dependències municipals del nucli de Segur (carrer Joan Maragall 32). Hi començarà a funcionar després del pont de la setmana vinent, que s’aprofitarà per evitar el màxim possible d’afectació al servei.

A les dependències de Segur s’ha adequat un espai de més de 80 metres quadrats per a les oficines del jutjat. A més, la sala d’actes ja existent s’usarà per a les cerimònies, com les noces, que oficia el jutge de pau. L’Ajuntament ha invertit 6.166,77 euros en aquesta actuació.

Amb el trasllat, el jutjat aconsegueix un espai més ampli i en condicions i deixa l’actual local, al carrer Baix Penedès, que s’ha quedat petit i presentava, a més, un estat de deteriorament molt important. El canvi d’ubicació té també un altre sentit: més de la meitat llarga dels casos que atén el jutjat de pau provenen del nucli de Segur de Calafell.

El trasllat, a més, forma part del pla de l’Ajuntament per estalviar en lloguers, tot optimitzant l’ús dels seus propis edificis. L’objectiu d’aquest pla és estalviar 70.000 euros anuals, dels quals 6.000 corresponen al jutjat.

 

Participació