REFERÈNDUM

L'Estat bloqueja els comptes de la Fundació Fenosa del Vendrell

La fundació , enguany Premi Nacional de Cutura, és una de les 300 empreses o institucions que Hisenda controla per evitar el Referèndum

per Llorenç Avinyo , El Vendrell, 26 de setembre de 2017 a les 23:19 |
Pati de la Fundació | LLA
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Fenosa del Vendrell és una de les 300 empreses i institucions catalanes a les quals ha bloquejat els comptes bancaris el Ministeri d'Hisenda en la seva ofensiva per evitar que se celebri el Referendum de diumenge. El ministeri ha publicat un web en el qual consten les empreses i institucions que es veuen en aquest trango. El bloqueig ha sorprès l'Ajuntament. Cal recordar que el president de la Fundacio és l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, un dels alcaldes que no ha cedit espais municipals pel Referèndum. La mateixa web explica com poden funcionar les empreses i institucions amb els comptes bloquejats mentre duri el bloqueig. L'Ajuntament del Vendrell espera que el bloqueig de la Fundacio Fenosa s'aixequi ràpidament. Les circumstàncies excepcionals d'aquests dies fan pensar que encara poden esdevenir episodis més surrealistes, com que els locals dels Nens del Vendrell, anunciats com col·legi electoral per aquest diumenge quedin precintats la tarda de divendres, abans de l'assaig més important de la setmana,  si els Mossos fan allò que els ha ordenat la Fiscalia General de l'Estat.

 

Participació