SOCIETAT

La Bisbal rebaixa tres quotes del rebut del servei municipal d'aigua

L'Ajuntament, a més a més, explica als ciutadans com llegir el rebut i els convida a comparar els actuals amb els anteriors

per Llorenç Avinyo, El Vendrell, | 30 d'agost de 2017 a les 18:39 |
Rebut de l'aigua de la Bisbal | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de La Bisbal informa que, des del 3 de juliol, la quota de servei, la quota de conservació d’infraestructures i la quota de conservació de comptadors s’han rebaixat. Ara està arribant el rebut que engloba el període que va de principis de juny a principis de juliol. És per això que en aquesta factura Ls ciutadans  detectaran que una part està calculada amb les tarifes anteriors al dia 3 de juliol i, l’altra, amb les tarifes actuades recentment. Al proper rebut, que arribarà a començaments d’octubre, ja estaran contemplades, de forma íntegra, les noves tarifes i quotes, la qual cosa us permetrà fer una comparació ‘real’ entre les factures antigues i les noves. És recomanable que la factura del mes d’octubre es compari amb la factura del mes d’octubre del 2016, d’aquesta manera es compararà amb un mes o època de l’any en què el consum devia ser similar.

 

Participació