1 de 10
SOCIETAT

L'entitat penedesenca Talent Femení segueix creixent

La directora de l'InstitunCatalà de la dona va visitar divendres el local i les associades del col·lectiu

Foto de grup de les participants a la trobada | TF
per Llorenç Avinyó, El Vendrell | 30 de juliol de 2017 a les 21:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Associació penedesenca Talent Femeni segueix creixent i consolidant-se. El passat divendres dia 28, Talent Femení Associació Empresarial, rebre la visita de la nova Presidenta de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, Núria Balada, acompanyada de Núria Ramon, Directora Executiva de l’ICD.

L’acte va tenir dues parts. La primera va ser un dinar al Restaurant La Cucanya de Vilanova i La Geltrú, amb més de 30 empresàries i directives, les quals van tenir l’oportunitat d’exposar les seves inquietuds a la Presidenta i a la Directora Executiva de l’ICD.

L’acte es va iniciar amb un parlament de  Susana Villagrasa, Presidenta de Talent Femení, Associació Empresarial, lque va explicar que l'entitat és una associació de dones emprenedores, empresàries i professionals, sense afany de lucre, que es va constituir amb la finalitat  d’esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu, per permetre millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida planteja al sexe femení. Talent Femení té com a propòsit assessorar i desenvolupar la capacitat d'iniciativa de les dones a l'empresa i la societat en general.

Talent Femení vol ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds que puguin posar en comú talent i capital humà, per assolir els seus somnis i objectius empresarials. Villagrasa va comentar que Talent Femení centrea la seva activitat en el territori de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Penedès, i el Garraf  i va aprofitar el moment per explicar la gran quantitat d’actes que s’han portar a terme darrerament, amb una destacada participació. Tanmateix, va fer énfasis i agraïment per haver propiciat lel recent viatge d'una representació del gru  a la ONU i trobar-se amb altres dones amb situacions diverses i poder-les debatir.

Tot seguit la Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, va explicar que aquest acte era un dels primers que assitia. Tot i aixó i que com que ja portava més de set anys treballant a l’ICD, tenia constància de primera mà de les nombroses inquietuds de les dones catalanes. I es va encetar un interessant debat sobre la situacio real de les dones a la Catalunya del moment Desprès del dinar, es van imposar a cadascuna de les responsables de l’ICD el pin de l’Associació com agraïment a la seva assistència.

 

 

 

 

Arxivat a:
Societat, entitat, Penedès, dones
Participació