Renovem Sant Celoni i la Batllòria. Fem-ho junts!

«Ens sentim capital del Baix Montseny i com a tal hem de ser capaços d’oferir aquells serveis que necessita el territori»

per Raül Garcia, 10 de maig de 2019 a les 06:27 |
Junts hem posat al dia Sant Celoni i la Batllòria. Ara, una nova generació jove i amb experiència, implicada en el teixit social de la vila, prenem el relleu per renovar i preparar el Sant Celoni i la Batllòria del futur.
 

Una vila que té el repte de reconnectar-se amb el seu entorn. El Montseny i el Montnegre, la situació geogràfica i l'entorn natural han marcat la nostra història i el que som a l'actualitat. Cal tornar a connectar Sant Celoni amb el medi per aprofitar-ne totes les seves oportunitats, projectar un urbanisme més amable, fer una vila més neta, cívica i sostenible, amb una millor mobilitat, i amb un espai públic més bonic i que estima el seu patrimoni.
 
Sant Celoni ha de ser referent en equipaments i serveis. Ens sentim capital del Baix Montseny i com a tal hem de ser capaços d'oferir aquells serveis que necessita el territori. És el moment de fer el nou casal d'avis, de tenir un espai per les entitats i els joves, de fer realitat la piscina descoberta, d'ampliar els equipaments de salut, entre d’altres. Continuant apostant per l'educació, la formació i l'acompanyament de les persones, treballant en xarxa amb tota la comunitat educativa per l'èxit educatiu i la cohesió social, ampliant els estudis post-obligatoris i millorant l'acompanyament a les persones adultes, especialment els més joves. Posant en la cultura el nostre eix vertebrador com a motor de cohesió, arribant més a tothom i a tot arreu, i de promoció i desenvolupament. Un Sant Celoni i la Batllòria més segurs, amb el repte de continuar atenent les necessitats de les persones i treballant amb totes les administracions per millorar l'accés a l’habitatge.
 

Sant Celoni ha de mirar la Batllòria com a poble. I com a poble ha de gaudir també d'aquells serveis per tenir una bona qualitat de vida i oportunitats per tots els batlloriencs i batllorienques. Un poble que es vol reconèixer en el Montnegre, mantenint el seu orgull i la seva identitat.
 
Volem continuar sent referents en valors com la solidaritat i la democràcia. Cal posar la persona al centre de la política i comprometre'ns amb la voluntat de la gent. Sant Celoni i la Batllòria som República. Ens sentim fills de l'1 d’octubre.
 
Tenim una gran oportunitat per renovar Sant Celoni i la Batllòria. Ens hi acompanyes? Fem-ho junts!
 
 

 

Raül Garcia
Candidat de Junts per Catalunya – Sant Celoni i la Batllòria
10/05/2019

Renovem Sant Celoni i la Batllòria. Fem-ho junts!

Participació