gastronomia
30/10/2019
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
01/10/2019
El certamen té l'objectiu de donar a conèixer les característiques úniques d'aquesta comarca natural
22/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
19/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
02/11/2018
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
01/11/2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
31/10/2018
El certamen se celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de novembre
26/10/2018
Sortegem 30 entrades dobles per a l'esdeveniment de referència del sector
10/10/2018
Un dels sectors més importants de la terrissa bredenca és el gastronòmic, que s'ha fet visible amb diverses propostes
14/07/2018
De la idea de crear una biblioteca verda de tots els productes que hi ha a la vall d'Arbúcies va renéixer l'interès per recuperar les dues varietats d'olivera autòctona
10/07/2018
Demà es presenta a la Fundació Alicia el document "Llenguatge Equivalent" promocionat pels productors d'oli d'Arbúcies
05/07/2018
La segona posició ha estat pel Gessamí de Sant Esteve de Palautordera, amb una puntuació de 6.9 punts, però que en canvi s'ha endut el Segell Blau al restaurant més sostenible.
04/07/2018
Marc Ribas visitarà els restaurants 4 Vents 3.0 d'Hostalric, Mas Gelat de Sant Feliu de Buixalleu, Gessamí de Sant Esteve de Palautordera i Can Collet del Pla de Sant Antoni de Vilamajor
28/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
El postre es menjava tradicionalment el dia del pare
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
22/11/2017
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar han obtingut el segon estel | Caelis, el Castell Peralada i Enigma han entrat per primera vegada a la prestigiosa llista d'establiments guardonats
16/06/2017
L'Ajuntament no vol enfrontaments que de cap manera estarien d'acord amb l'esperit festiu i cultural de la caminada
14/06/2017
Acaba de perfilar l'estructura capaç d’acollir i generar atractius turístics i culturals a través del Museu del bosc i la pagesia, la sala d’exposicions temporals i el punt d’informació turística
12/04/2017
Els personatges estrella són els protagonistes de la pel·lícula Patrulla Canina, Ladybug, els Trolls, les nines Gorjuss, Star Wars i el Barça | El preu de cada pastís oscil·la entre 20 i 40 euros, segons la mida
16/02/2017
El reconegut cuiner, propietari del restaurant de Sant Celoni el Racó de Can Fabes, amb tres estrelles Michelin, va morir de forma sobtada el 16 de febrer de 2011, avui fa sis anys
09/10/2016
Es vol difondre i potenciar el sector ceramista i terrissaire, puntal en el desenvolupament econòmic del municipi al llarg dels anys
08/06/2016
els artistes donaran a conèixer a través de les xarxes socials la seva visió artística de la cultura, la natura i la gastronomia de la demarcació
29/04/2016
Se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig a Món Sant Benet | La Diputació de Barcelona s’incorpora enguany al projecte per donar a conèixer els productes locals de la demarcació | Es programaran prop de 200 activitats relacionades amb la cuina sana i el patrimoni agroalimentari
29/02/2016
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, dos negres i un cava | Els vins són de les empreses Juvé & Camps, Sangenís Vaqué, Tomàs Cusiné i Ca n'Estella
09/02/2016
Aquesta setmana Cupatges proposa dos caves i dos vins negres: un negre d'Albet i Noya, un negre de Cellers d'en Guilla, un cava de Xamfrà i un cava de Vendrell Olivella
Pàgina 1 de 0