El 8è Guardó Indaleci a la Implicació Social per a la celonina Maria Dolors Blanché

S'ha valorat la seva feina amb l'Associació de Donants de Sang

Maria Dolors Blanché - esquerra- amb Maria Bofill, presidenta de l?Associació Neurològica Amics Baix Montseny
Maria Dolors Blanché - esquerra- amb Maria Bofill, presidenta de l?Associació Neurològica Amics Baix Montseny | Natàlia Puigdefàbregas
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:09h

Aquest diumenge la sala gran del Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni ha estat l'escenari on s’ha desenvolupat la gala del 8è Guardó Indaleci a la implicació social que concedeix l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny. En aquesta vuitena edició ha recaigut a Maria Dolors Blanché a qui s'ha valorat la seva feina amb l'Associació de Donants de Sang.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.

La gala d'aquest 19 de novembre ha comptat amb les actuacions de Luthiers, d'Oh! Happy Day;  Rebrot Teatre, amb un fragment d'homes "Ramon";  Josep Maria Aparicio, saxo; Maisharbàà, danses del ventre; Els Atrevits, Grup de Teatre de l'Esplai de Gent Gran; Estudi de Dansa Margarita Ponce; Crearum, Produccions Creatives; i José Carlos Arjona, guitarra clàssica.

Patrocina l'empresa L.T. SERVEIS i col·labora l'Ajuntament de Sant Celoni, Afadis Baix Montseny, Creu Roja Baix Montseny, Càritas Sant Celoni, Associació Catalunya Contra el Càncer Sant Celoni, Associació de donants de Sang de Sant Celoni.

Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013),  el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016).

Arxivat a