Cinc podis dels karateques del Baix Montseny al Campionat d'Espanya

Tres ors, una plata i un bronze ha estat el balanç dels competidors de la comarca a Santiago de Compostela

Competidors del Karate Club Just de Sant Celoni
Competidors del Karate Club Just de Sant Celoni | KCJ
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:12h

Molt  bons resultats els que han aconseguit els karateques del Baix Montseny en el Campionat d’Espanya de categories cadet, júnior i sub21 2017 que s’ha celebrat durant tot aquest cap de setmana a Santiago de Compostela. En total han fet cinc podis amb tres medalles d’or, una de plata i una de bronze.

Per una banda, els celonins del Karate Club Just s’han penjat dues medalles d’or en la modalitat de kumite ja que Jordi Valdívia (júnior masculí -55kg) i Joan Just (cadet -70Kg) han guanyat els seus respectius  campionats. També s’ha penjat la medalla d’or Silvana Bodington en la modalitat de kata de categoria Sub21. En categoria masculina, el palauenc Marc Camacho ha fregat el bronze en kumite júnior.

Lesa altres dues medalles han estat en la modalitat de kumite per la palauenca Judit Camacho, competidora del Club Esportiu Mediterrani,  plata en cadet de -54kg i la celonina Eva Cano, bronze en -61 kg.

Aquests resultats els dona pas a la preselecció de la Federació espanyola per al campionat d’Europa que es disputarà a Moscú el mes de febrer de 2018.
 

Podi de la palauenca Judi Camacho a l'esquerra de la imatge- plata a Santiago de Compostela Foto: J Mª - RFEK y DA