El vilamajorí Bernat Parera número 34 de la llista de Junts per Catalunya

És l'únic representant del Baix Montseny per la demarcació de Barcelona de la candidatura que lidera el president Carles Puigdemont

Bernat Parera de Sant Antoni de Vilamajor en el número 24 de JXC
Bernat Parera de Sant Antoni de Vilamajor en el número 24 de JXC | NBM
Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:03h

El veí de Sant Antoni de Vilamajor, Bernat Parera, ocupa el número 34 de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D que com és sabut serà encapçalada pel president Carles Puigdemont, cessat pel govern espanyol i actualment a Bèlgica. Parera és l'únic representant del Baix Montseny a la candidatura per la demarcació de Barcelona. és diplomat en empresarials i ja té experiència en política ja que l'octubre de l'any 2012 va ser escollit president de la JNC del Vallès Oriental.

Tal com va avançar NacióDigital divendres passat es tracta d'una llista amb presència dels consellers empresonats i a l'exili, i amb poca presència del PDECat, el partit en el qual milita Puigdemont i que aporta el suport tècnic, logístic i polític a la candidatura, que té Jordi Sànchez com a número dos.

La candidatura compta amb els consellers Jordi Turull -Presidència-, Josep Rull -Territori i Sostenibilitat-, Clara Ponsatí -Ensenyament-, Lluís Puig - Cultura- i Joaquim Forn -Interior-, mentre que Meritxell Borràs -Governació- ha optat per declinar l'oferta.

El Vallès Oriental i té altres representants ja que a més de Jordi Turull de número 4 també hi ha l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que ocupa el lloc 32 de la candidatura per Barcelona el també de La Garriga Àngel Castiñeira, al número 77, i el vincula amb Granollers Fermí Puig, en el lloc número 79.