El vicepresident celoní de Súmate diu que el 21-D s'han d'omplir les urnes de vots independentistes

L'entitat no pren partit per cap de les tres candidatures independentistes però els dona tot el suport

Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:42h
Manel Bueno, vicepresident de Súmate.
Manel Bueno, vicepresident de Súmate. | NBM
Súmate com a entitat sobiranista ha emès un comunicat a través del qual anima a tothom a participar i a omplir les urnes el proper 21 de desembre de vots sobiranistes perquè al seu entendre "no podem perdre cap vot a favor de l'aplicació del 155 i de l'empresonanent dels nostres representants legítims". Per això, han decidit que com a entitat no concorren a cap llista independentista de les que es presenten a les eleccions del 21-D.

En aquest sentit recorden que són una entitat plural i diversa "com és el nostre país". En el comunicat, però, deixen clar que donaran suport a les tres candidatures independentistes que concorreran a les eleccions i per tant estaran al costat d'ERC, Junts per Catalunya i CUP. "No són unes eleccions autonòmiques, són unes eleccions imposadades que han de servir per reafirmar el compromís del poble català en esdevenir una república", recalquen.

El celoní Manel Bueno, vicepresident de Súmate, ha desvetllat que l'entorn de Carles Puigdemont va ofertar a la presidenta de l'entitat poder anar a la llista de Junts per Catalunya "però hem fet com ha fet també Jordi Cuixart". Bueno ha remarcat que el més important és que "l'independentisme guanyi amb molta força i n'estem segurs que així serà, perquè no volem un Estat repressiu i volem viure amb pau i llibertat". En aquesta línia anima a tots els demòcrates a votar no al 155, no als empresonaments i sí a la democràcia.



 
Arxivat a