El CH Sant Esteve fa un partit de dues cares contra el Sant Martí Adrianenc (23-37)

A la mitja part els del Baix Montseny han sorprès els seus rivals i el resultat era 12-12

El CH Sant Esteve ha plantat cara al líder a la primera part però a la segona part els visitants han estat una piconadora | Jordi Purtí
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:30h
Partit de dues cares totalment oposades les que s'han vist aquest vespre al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera on s'ha disputat el partit corresponent a la desena jornafa de la lliga de primera estatal entre el CH Sant Esteve i l'Handbol Sant Martí Adrianenc amb el resultat final de 23-37 favorable als visitants.

A la primera part el CH Sant Esteve ha fet un molt bon partit sorprenent als líders de la classificació que en cap moment han trobat la manera de marcar diferències amb l'equip del Baix Montseny arribant-se al descans amb el resultat d'empat a dotze gols.

A la segona part la cosa ha canviat molt i els de Lorenzo Rueda han trobat tots els espais que se li resistien en els primers trenta minuts i fent una exhibició de joc d'atac, aconseguint en aquest període 25 gols. Per la seva banda els jugadors que entrena Pep Guirado s'han desinflat i res han pogut fer dabvant del joc desplegat per l'Handbol Sant Adrianenc.

Al final del partit el jugador del CH Sant Esteve, Agustí Altimira, ha reconegut la superioritat dels seus rivals. Arnau Pou amb nou gols màxim golejador del CH Sant Esteve i del partit per l'handbol Sant martí Adrianenc Víctor Torres amb sis màxim golejador.

La setmana vinentel CH Sant Esteve repeteix partit a casa i serà contra un rival directe, el Sant Joan Despí amb l'esperança de començar a remuntar una temporada que es presenta complicada.