Els baixmontsenyencs Josep Ginesta (24) i Magalí Miracle (70) a la llista d'ERC del 21-D

La regidora republicana de l'Ajuntament de Sant Celoni havia estat escollida candidata número 4 del Vallès Oriental

La republicana Magalí Miracle
La republicana Magalí Miracle | Jordi Purtí
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat el 18 de novembre a les 15:36h
El vilamajorí Josep Ginesta, que durant aquesta legislatura ha ocupat un càrrec en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com a secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies és el baixmontsenyenc més ben situat i amb possibilitats de ser escollit diputat de la llista d'ERC per la demarcació de Barcelona en les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al 21 de desembre. Ginesta ocupa el número 24. Per la seva banda, la regidora d'ERC de l'Ajuntament de Sant Celoni, Magalí Miracle, finalment ocupa el número 70 en la candidatura definitiva que ERC presenta per la demarcació de Barcelona.

La candidatura és encapçalada per Oriol Junqueras, empresonat a Estremera des del passat 2 de novembre. Marta Rovira ocupa el número dos i les posicions 3 i 4 les ocupen Raül Romeva i Carles Mundó, que es troben en la mateixa situació que Junqeras i en el número 7 hi ha Antoni Comín, actualment a Brussel·les, pendent de si la justícia belga dona compliment a l'ordre europea de detenció que els fa fet arribar la jutge Carmen Lamela.

Una altra de les conselleres empresonades, Dolors Bassa,en aquest cas a Alcalá Meco, encapçala la candidatura d'ERC per la demarcació de Girona. I Meritxell Serret, en idèntica situació que Antoni Comín, és la cap de llista per la demarcació de Lleida.
 

Josep Ginesta amb la consellera de Treball, Dolors Bassa, al centre de la imatge, en un acte de la conselleria de Treball Foto: Europa Press