Els veïns del Pont Trencat faran una activitat artística a la passera de la C-35 i a l'escola

Una iniciativa que pretén apoderar la comunitat del barri en tant que serà aquesta qui decidirà com s'intervindran els més de 500 metres quadrats de superfície i quins continguts s'hi plasmaran

Pas elevat sobre la C-35 que uneix el Pont trencat i el Pont Romà, a Santa Maria de Palautordera
Pas elevat sobre la C-35 que uneix el Pont trencat i el Pont Romà, a Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:07h
El proper dissabte 18 i diumenge 19 de novembre comença un procés d'intervenció artística amb els veïns del barri del Pont Trencat, Moixerigues i Pont Romà  per pintar diversos espais. Rebobinart, plataforma d'art urbà especialitzada en el desenvolupament de projectes socials a través d'aquesta disciplina artística, coordinarà el procés participatiu amb el veïnat per poder pintar els diversos espais.

El reclam llargament reivindicat per construir una passarel·la que els permetés creuar la C-35 de manera segura i fàcil ha estat en la seva llista de prioritats durant anys. El 2016 es va finalitzar el procés de construcció del pas elevat responent a la necessitat de la comunitat veïnal. Donada la forta cohesió veïnal del Pont Trencat, Moixerigues i Pont Romà, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera va decidir impulsar un projecte participatiu amb els veïns del barri consistent en la intervenció artística d'aquest pas elevat així com també l'escola de primària.

Una iniciativa que pretén apoderar la comunitat del barri en tant que serà aquesta qui decidirà com s'intervindran els més de 500 metres quadrats de superfície i quins continguts s'hi plasmaran. Des de Rebobinart es coordinaran les diverses actuacions a fer, la tria dels tres artistes que dirigiran les intervencions artístiques així com també el procés participatiu veïnal que determinarà el resultat de les intervencions. Les actuacions començaran el proper dissabte 18 i diumenge 19 de novembre, data en què tots els veïns s'acostaran a la passarel·la i a l'escola primària per tacar-se les mans de pintura i aportar el seu granet de sorra a aquest projecte col·lectiu.