El CH Palautordera mereix més davant el BM Granollers B (27-28)

Els palauencs no van perdre la cara en cap moment del partit però es queden a un pas de puntuar

Xavi Sala, autord e tres gols en el partit d'aquesta nit
Xavi Sala, autord e tres gols en el partit d'aquesta nit | Ricard Ametller Saula
14 de novembre del 2017
Actualitzat el 15 de novembre a les 10:53h
El CH Palautordera ha tingut molt a prop poder puntuar contra el BM Granollers B però ha acabat perdent aquesta nit passada per 27 a 28 en un partit intents i que ha estat en tot moment molt igualat. Els palauencs han entrat molt bé en el partit sense perdre la concentració. En el primer terç de l’encontre els granollerins semblava que podrien trencar el partit marxant del marcador amb el 3 a 6 al minut onze. Aquesta circumstància no ha fet abaixar els braços als de Marc Lurbe i han donat la volta al marcador aconseguint també avantatges de tres gols a dos minuts i mig per al descans (11-8 i 12-9). Al finals dels primers trenta minuts victòria palauenca per 12-11.

A la represa les coses no han canviat massa i la igualtat ha estat la tònica del partit (21-21) a catorze minuts pel final, moment que els palauencs s’han vist afectats per dues exclusions gairebé consecutives que el BM Granollers ha aprofitat per marxar del marcador aconseguint quatre gols d’avantatge a falta de poc menys de tres minuts per acabar (23-27) que tampoc ha desanimat al CH Palautordera però que no ha pogut culminar la remuntada. Marcador final 27-28.