Dues nits de carretera i manta de quatre alcaldes del Baix Montseny que tornen de Brussel·les

Han viatjat durant tota una altra nit per poder estar al costat dels seus veïns en les mobilitzacions convocades per avui

Els quatre alcaldes retornant cap al Baix Montseny
Els quatre alcaldes retornant cap al Baix Montseny | NBM
Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:21h
Són tres alcaldes del PDECat i un d'ERC que estan al davant del govern municipal de quatre municipis petits del Baix Montseny com són Sant Esteve de Palautordera, Gualba, Vallgorguina i Campins. A Dani Fernàndez, Marc Uriach, Joan Mora i Joan Lacruz ningú els podrà retreure la seva estima per Catalunya i el seu desig per veure-la algun dia convertida en una república de ple dret.

La qüestió és que la seva voluntat de poder ser a Brussel·les ahir dimarts, juntament amb altres dos-cents alcaldes catalans, per poder explicar a Europa la repressió que exerceix l'Estat espanyol la van complir, tot i no poder encabir-se en l'avió que es va fletar des de l'ACM i l'AMI. Els quiatre alcaldes van decidir sortir amb cotxe a les 11 de la nit del dilluns dia set per començar el trajecte de més de 1.300 quilòmetres que hi ha fins la capital belga. Van viatjar tota la nit i part del dia per arribar a Brussel·les amb el temps just de poder participar en un acte que començava a les cinc de la tarda.

Els quatre alcaldes, però, encara no han arribat als seus reespectius municipis tot i que hores d'ara ja hi són molt a prop ja que han viatjat tota una altra nit "volem ser aviat a Catalunya per participar en les mobilitzacions al costat dels nostres veïns programades per avui amb motiu de l'aturada general", han explicat. En el viatge d'anada van trobar un gran embús a les carreteres de París, de tornada es trobaran el col·lapse a les carreteres catalanes.
 

Joan Lacruz (Campins), Joan Mora (vallgorguina), Dani Fernàndez (Sant Esteve de Palautordera) i Marc Uriach (Gualba) Foto: NBM

 

 
 


 
Arxivat a