procés català

Els ajuntaments de Breda i Arbúcies se sumen a l'aturada general

Les oficines municipals estaran tancades a Breda i obertes de 9 a 11 del matí a Arbúcies

per Redacció, 7 de novembre de 2017 a les 18:06 |
L'Ajuntament de Breda dona suport a la vaga general | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Breda secunda l'aturada general del dimecres 8 de novembre en defensa dels drets democràtics i en rebuig de la repressió violenta de l'Estat espanyol. En aquest sentit s'ha anunciat que els serveis municipals restaran tancats incloent l'Escola Bressol Petit Montseny, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, les oficines municipals, la biblioteca municipal, el Centre de Serveis per a la Gent Gran i l'Escola Municipal de Música "Càntir". Des de l'Ajuntament igualment s'emplaça a la tota la ciutadania de Breda a secundarles mobilitz<acions convocades.

També s'ha adherit a l'aturada l'Ajuntament d'Arbúcies fent una crida a les concentracions que s'han convocat a les 12 del migdia davant de la Generalitat de Catalunya i les seves delegacions territorials i a les 6 de la tarda davant dels ajuntaments. L'Ajuntament complirà amb els serveis mínims i obrirà el registre general de 9 a 11 del matí. La resta d'instal·lacions estaran tancades i no es farà cap activitat municipal.

 

Participació