Nova concentració a Sant Celoni per exigir la llibertat dels presos polítics

A diversos municipis del Baix Montsey se segueixen fent cassolades reivindicatives

Unes dues-centes persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça de la Vila de Sant Celoni
Unes dues-centes persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça de la Vila de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:13h
Unes dues-centes persones s'han concentrat aquesta tarda a la plaça de la Vila per seguir exigint la llibertat de mig Govern de la Generalitat i els líders socials empresonats a Madrid de manera preventiva per la jutgessa Carmen Lamela als quals se'ls imputa suposats delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.

En el decurs de la concentració s'ha fet saber que per l'Aturada de País de dimecres s'ha programat un esmorzar solidari que anirà a parar a la caixa de resistència, també es repintarà el mural de l'entrada de la porta de Ponent, al carrer Doctor Trueta i una tercera acció que, de moment, és sorpresa. Aquest mateix vespre s'acabaran de pulir detalls de les actuacions previstes per dimecres.

Alhora, però, s'ha anunciat que probablement la manifestació de dissabte a barcelona serà un èxit amb forta presència de veïns del Baix Montseny ja que de seguir el ritme actual de reserva de places d'autocar "se'n podrien arribar a poder emplenar una vintena", ha assegurat Albert Serrà. Al mateix temps és moltíssima gent que està interessada en anar a Brussel·les el dia 6 de desembre.

La solidaritat i la perseverància amb les persones empresonades també es deixa sentir de nit amb les cassolades que, tant a Santa Maria de Palautordera com a Sant Celoni ja s'hi ha afegit el so d'instruments musicals.